Een bericht van de penningmeester

Inmiddels krijgen we al behoorlijk wat bekendheid. Wij kunnen gedupeerden snel helpen om dat we 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zijn. Wij hebben bijvoorbeeld elke woensdagmiddag een jurist in ons kantoor. Ook hebben wij een directe lijn met GGD/GGZ en Platform Kerk en Aardbeving en een psychologencollectief. Het pand waarin wij zitten hebben we kunnen lenen van een mede-gedupeerde. Echter wij zijn alleen maar vrijwilligers die ook financieel bijdragen aan de kosten van dit werk.

Er zijn al veel bedrijven en gemeenten aangeschreven om subsidies te kunnen krijgen. Slechts enkelen hebben gereageerd... Stel dat iedere inwoner van onze mooie provincie 1 euro zou storten, dat kunnen wij ons werk voortzetten. Ons bankrekeningnummer is NL10SNSB0706235444

Door op de donatieknop te drukken komt u direct bij Ideal en kunt u een storting doen. Inmiddels hebben wij van de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en van de Stichting Haella uit Den Haag een donatie ontvangen. Hiermee zijn we erg blij en kunnen enkele rekeningen worden betaald. Dus mensen aarzel niet en druk op de doneerknop.

Alvast hartelijk bedankt namens ons hele team,

Penningmeester Tineke.

Ons laand, ons lu

Stichting

Contact

Solwerderstraat 42, Appingedam
info@onslaandonslu.nl
Kvk: 71714200

Blijf op de hoogte