Staat, NAM en EBN verantwoordelijk voor letselschade

De Hoge Raad der Nederlanden heeft in een arrest vast gelegd dat de Nederlandse Overheid, de NAM en EBN aansprakelijk zijn voor alle schade die is veroorzaakt is door de gaswinning in Groningen. Dit in antwoord op prejudiciële vragen van de rechtbank Groningen. We gaan volgen welke daadwerkelijke verbeteringen daardoor in de afhandeling van het schadeproces gaan bieden.

Na zorgvuldige voorbereidingen en veel overleg kunnen we u mededelen dat letselschade expert Yme Drost aan ons kantoor is verbonden. Hij is verantwoordelijk geweest voor grote letselschade afhandelingen zoals de zaak met Chroom 6 etc.

Hij zal op afspraak op ons kantoor aanwezig zijn om alle materiële en immateriële letselschade op te nemen met alle gedupeerden in Groningen. Het diepe leed wat de Groningers is toegebracht kan nu zijn recht vinden in de breedste zin van het woord. Het arrest van de Hoge Raad der Nederlanden geeft veel ruimte om de aansprakelijkheidsstellingen per gedupeerde neer te leggen daar waar het hoort. De eerste schrijnende zaken zijn reeds bij hem in behandeling genomen. Aan bovengenoemde procedure zijn geen kosten verbonden. Drost verhaalt namelijk zijn kosten op de aansprakelijke partijen. Als gedupeerde kunt u zich dus vanaf heden wenden tot ons kantoor in persoon, per mail of via de telefoon. Let op dit geldt voor alle gedupeerden in het hele aardbevingsgebied. De intake formulieren liggen voor u klaar op ons kantoor of zijn te downloaden vanaf onze website. Onze voorkeur ligt op persoonlijk contact zodat wij alle mogelijkheden goed met u kunnen doorspreken. De contactgegevens staan hieronder aangegeven.

Stichting Ons Laand ons Lu.
Solwerderstraat 42,
9903 EL Appingedam.
Telefoon 0596567218 / 0655182766
info@onslaandonslu.nl
Openingstijden : maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur. Is het kantoor gesloten dan
kunt u uw boodschap inspreken op de antwoordgever. Wij nemen dan per omgaande contact met u
op.

NB :
Wij spreken in het bovenstaande over schade door gaswinning in Groningen. Voorlopig zijn wij aan deze tekst gebonden omdat de Hoge Raad der Nederland deze procedure in het Arrest zo heeft benoemd. Wij zullen alles in het werk stellen om dit zo gauw mogelijk te kunnen wijzigen in Mijnbouwschade in het algemeen. Wij zullen u op de hoogte houden als deze omissie wordt
gewijzigd.

Download hier het formulier letselschade

Ons laand, ons lu

Stichting

Contact

Solwerderstraat 42, Appingedam
info@onslaandonslu.nl
Kvk: 71714200

Blijf op de hoogte